Παπαδοπούλου Λένα | BIO

Η Λένα Παπαδοπούλου, η θεσσαλονικιά τραγουδίστρια με την ξεχωριστή φωνή, έχει κάνει μέχρι σήμερα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πορεία στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα. Ανιψιά της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας Πίτσας Παπαδοπούλου, είχε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα της βήματα στο πλευρό της και να πάρει πολλά απ’ αυτή.

Συγκριμένα, ο πατέρας της Λένας Παπαδοπούλου πήγε την κόρη του στην Πίτσα Παπαδοπούλου, προκειμένου να την ακούσει και να του πει την γνώμη της. Όταν η μεγάλη ερμηνεύτρια άκουσε την ανιψιά της να τραγουδά, της είπε πως κάνει γι’ αυτή τη δουλειά και στάθηκε στο πλευρό της, συμβουλεύοντάς τη και βοηθώντας της όπως μπορούσε. Το 1996, η Έλενα Παπαδοπούλου κυκλοφορεί τον πρώτο της δίσκο.

Η Λένα Παπαδοπούλου είναι μια από τις ελληνίδες καλλιτέχνιδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση και στις μεγάλες πίστες. Μερικά από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι – εκτός από τη θεία της Πίτσα Παπαδοπούλου – ο τεράστιος Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης και πολλοί άλλοι.

Με όλους είχε πολύ καλή συνεργασία, αφού η Λένα Παπαδοπούλου εκτός από μια πολύ καλή και ταλαντουχα τραγουδίστρια είναι και μια εξαιρετική επαγγελματίας.