ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΡΤΟΣ «ΠΟΙΟΣ;» – ΝΕΟ VIDEO CLIP

«Ποιoς θα έκανε…τόσα για την αγαπημένη του;»

Λίγο πριν τη γιορτή των ερωτευμένων ο Αλέξανδρος Μίρτος μας δείχνει τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος για το πρόσωπο που αγαπά!!

Με πολύ «θετική ενέργεια» ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip του Αλέξανδρου Μίρτου για το τραγούδι «ποιος ;» σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια απο την Heaven  Music. Το τραγούδι που έχει ξεπεράσει τις 120.000 θεάσεις στο Youtube και σκαρφαλώνει στα ραδιοφωνικά charts οπτικοποιήθηκε απο τους Pickcodes.

Μια μεγάλη παραγωγή και ένα κινηματογραφικό σκηνικό  στήθηκε στην πανέμορφη Βοιωτία.   Πολύωρα γυρίσματα, ειδικές κατασκευές, κινητή πλατφόρμα , κρύο, παρείστικη διάθεση, εναλλαγές ρούχων, ανατροπές και εκπλήξεις  θα δώσουν ένα ίδιαιτερο χαρακτήρα στο video που ολοι θα απολαύσουν.

Ο Αλέξανδρος δεν δίστασε παρά το τσουχτέρο κρύο να μπει στην κρύα Λίμνη Υλίκη, σε ενα set κατακόκκινων μπαλονιών αλλά και να ανάψει φωτιά σε σχήμα καρδιάς για χάρη της αγαπημένης του. Με πολλές μεταφορικές έννοιες και μέσα απο το story που εκτυλίσσεται,  ο Αλεξανδρος Μίρτος μας δειχνει τραγουδώντας «ποιος θα έκανε για σένα όσα εγώ…πες μου ποιος…» και πράγματι δοκιμάζει τα πάντα για την αγαπημένη του.  Στο πλευρό του η εντυπωσιακή και καλλίγραμμη Τζέσικα από το next top model.

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Μίρτου και η αγαπημένη μας Amita Motion που και με αυτήν τη χορηγία της για μια ακόμα φορά και με συνέπεια, αποδεικνύει την υποστήριξή της σε Έλληνες καλλιτέχνες και στην Ελληνική μουσική!!!

Με τη «θετική ενέργεια» ως απόλυτο μήνυμά της, ο αγαπημένος  χυμός της Ελληνικής νεολαίας, έμπρακτα βρίσκεται δίπλα στην Ελληνική μουσική σκηνή για πάνω από 10 χρόνια χαρίζοντας απλόχερα περισσότερη δύναμη, περισσότερο χιούμορ, περισσότερη ενέργεια και περισσότερη ζωντάνια στους νέους αλλά και στους Έλληνες καλλιτέχνες!!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: PICKCODES

ΧΟΡΗΓΟΣ: AMITA MOTION  www.thetikienergeia.gr

STYLING: ΙΡΙΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ

MAKE UP: ΑΣΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

myrtos46myrtos4myrtos71myrtos80

 

Back To Top