ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ | Σειρά Συναυλιών

Μετά τις επιτυχημένες βραδιές στην Κύπρο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συνεχίζει τις live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και θέατρα ανά την Ελλάδα, με “Μία αγκαλιά τραγούδια”.

Ένα απόσταγμα από αγαπημένα μας τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική της δισκογραφία. ..

Τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί στην ψυχή και την καρδιά μας, τραγούδια που με  την φωνή της θα μας ταξιδέψουν , θα μας κάνουν να ξεχαστούμε ,

να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε…

Μαζί της μία εξαιρετική ομάδα μουσικών, πέντε υπέροχοι σολίστες με ταλέντο και φαντασία, αλλά και ένας νέος τραγουδιστής -του οποίου η Άλκηστις επιμελήθηκε το καινούργιο του cd- ,  ένας πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Γιώργος Περρής .

Οι καλλιτέχνες  θα ξεδιπλώσουν  στην σκηνή το πάθος και την τρυφερότητα, θα μας απογειώσουν με τα φτερά της μουσικής, θα αυτοσχεδιάσουν , θα μας εκπλήξουν  με τις εναλλαγές των τραγουδιών, θα μας χαρίσουν  μία μεγάλη, ζεστή αγκαλιά τραγούδια, με ρομαντικές στιγμές , ροκ στιγμιότυπα αλλά και εικόνες από την μουσική της διαδρομή .

“Μία αγκαλιά τραγούδια” γεμάτη μουσικές συνομιλίες από τα αγαπημένα μας και όχι μόνο…

 

Μουσικοί:

 

Πιάνο : Θωμάς Κοντογιώργης

Βιολί : Kώστας Καρακατσάνης

Μπάσσο : Αγγελος Παπαδάτος

Ακορντεόν : Θάνος Σταυρίδης

Κρουστά: Αλέξης Κώστας

 

Οι επόμενες προγραμματισμένες εμφανίσεις είναι στις 8 και 9 Μαρτίου στο  Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης, στις 23 Μαρτίου στη  μουσική σκηνή ΑΠΑΡΧΕΣ στα Τρίκαλα.

Back To Top