ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ – ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ | Νέο Video Clip και Νέο Digital Single

«Πατάς τα όρια» λέγεται το νέο single που ξεχωρίζει –μετά το  «Μην πας πουθενά», το «Λείπει πάλι ο θεός» και το «Εγώ αγαπάω αναρχικά»- από την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μαζωνάκη «Λείπει πάλι ο Θεός», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Heaven.

Την εξαιρετική μουσική και στίχους του τραγουδιού υπογράφουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Νίκη Παπαθεοχάρη, με το Γιώργο Μαζωνάκη να το απογειώνει ερμηνευτικά!

Άλλωστε, όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης … πατάει τα όρια, μας αρέσει πολύ!

Τη σκηνοθεσία και το concept υπογράφει ο  Κωνσταντίνος Ρήγος.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους χώρους ενός ναυπηγείου στο Πέραμα.  Σύμφωνα με το concept, σε έναν εγκαταλελειμμένο εργοστασιακό χώρο, ένας άντρας βρίσκεται σε μια κατάσταση μοναξιάς, και στερητικού σύνδρομου. Στο αφαιρετικό σκηνικό συναντάμε ένα κρεβάτι, ένα αυτοκίνητο, περιστέρια, ένα παγώνι και διάφορα αλλά αντικείμενα. Ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να βρει κουράγιο να ξεχάσει την γυναίκα της ζωής του, η οποία εμφανίζεται σαν φαντασίωση στον ύπνο του. Υπέροχη όπως πάντα η ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη σε ένα video clip με εικαστική διάθεση.

Τα κοσμήματα είναι από την εταιρία Pandora.

 

Δείτε εδώ το Video Clip

Back To Top