Γιώργος Μαζωνάκης Λείπει πάλι ο Θεός Nέα δισκογραφική δουλειά

Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μαζωνάκη είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά
του Γιώργου Μαζωνάκη
είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!
Δύο χρόνια μετά το πολυπλατινένιο album του «Τα ίσια ανάποδα», ο Γιώργος Μαζωνάκης μας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά.
Τίτλος του νέου cd που κυκλοφόρησε από τη Heaven με 10 τραγούδια είναι «Λείπει πάλι ο Θεός».
Τα τρία hit singles που έχουν ήδη προηγηθεί έδωσαν ένα χαρακτηριστικό δείγμα μουσικής, στιχουργικής και ερμηνευτικής ‘γραφής’ του νέου cd!

Πρόκειται για το «Μην πας πουθενά» σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Νίκου Γρίτση, το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο στο album,  «Λείπει πάλι ο Θεός», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη, και η νέα επιτυχία
«Εγώ αγαπάω αναρχικά», αποτέλεσμα της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Χρήστο Δάντη και τη Νίκη Παπαθεοχάρη (η οποία υπογράφει τους στίχους στην πλειοψηφία των τραγουδιών του cd).
Στους δημιουργούς του νέου cd συναντάμε επίσης τους Fetah Kan και Fotios Stefos, τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Mark Angelo, ο οποίος υπογράφει ένα νέο τραγούδι αλλά και μία διασκευή του «Μην πας πουθενά». Αλλά και μία επανεκτέλεση του «Βαριά ποτά, βαριά τσιγάρα» του Στέργου Παπαποστόλου .
Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Κώστα Καλημέρη.
Γιώργος Μαζωνάκης-Λείπει πάλι ο θεός: Εκλεκτές συνεργασίες, μοναδικές ερμηνείες σε τραγούδια που για άλλη μία φορά θα αποτελέσουν πρόταση!

Back To Top