Γιώργος Παπαδόπουλος – Για Σένα, Video Clip

Τη νέα επιτυχία του «Για σένα», οπτικοποίησε πρόσφατα ο Γιώργος Παπαδόπουλος, έχοντας στο πλευρό του την παρτενέρ του στο τηλεοπτικό show Just the 2 of Us, Μυριέλλα Κουρέντη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Γκάβαλος, και το σενάριο βασίζεται σε έναν πρωτότυπο τρόπο με το οποίο επικοινωνεί ο πρωταγωνιστής με την αγαπημένη του, μέσω ενός τηλεκατευθυνόμενου ελικόπτερου με ενσωματωμένη κάμερα που τον παρακολουθεί, μέχρι την τελική τους συνάντηση.

Το «Για σένα», τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι το πιο πρόσφατο τραγούδι προπομπός-μετά τα «Μετά», «Πανηγυρίζω», «Σε θέλω όπως είσαι»- της νέα του ολοκληρωμένης ομότιτλης δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από τη  Heaven.

Όσο για τις live εμφανίσεις του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα βρίσκεται (έναρξη Παρασκευή 6 Ιουνίου) στο Lido clubbing στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του αεροδρομίου μαζί με τον Κώστα Καραφώτη, παρουσιάζοντας ένα νεανικό και φρέσκο πρόγραμμα που θα φωτίσει τις καλοκαιρινές νύχτες της πόλης.

Δείτε το video clip εδώ!

Back To Top