ΔΙΠΛΑ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Μία εντυπωσιακή βραδιά αφιερωμένη σε μία μοναδική επιτυχία.

Οι διπλά πλατινένιες πωλήσεις, μέσα σε 7 μόλις ημέρες, του νέου cd του Γιάννη Πλούταρχου «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο», γιορτάστηκαν με ένα ξεχωριστό live concert του κορυφαίου ερμηνευτή, το βράδυ της Πέμπτης 4 Απριλίου, στο νυχτερινό μαγαζί Θέα.

Τη βραδιά διοργάνωσαν η Heaven και ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 949.

Πλήθος θαυμαστών, φίλοι και συνεργάτες, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου,  και των Μ.Μ.Ε, έσπευσαν να γιορτάσουν μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο τη σπουδαία επιτυχία του και να τον απολαύσουν επί σκηνής.

Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή της διπλής πλατίνας σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Στη σκηνή ανέβηκε  ο Διευθύνων Σύμβουλος της Heaven Music κος Γιώργος Κυβέλος, ο οποίος επεσήμανε τη σημαντικότητα αυτής της επιτυχίας για την σημερινή εποχή της δισκογραφίας και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και αφοσιώθηκαν στην έκδοση και την κυκλοφορία του cd «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο». Στη συνέχεια κάλεσε στη σκηνή το Γιάννη Πλούταρχο για να παραλάβει τον διπλά πλατινένιο δίσκο του, ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος πήρε το λόγο, προσκαλώντας και ευχαριστώντας όλους τους δημιουργούς. Διπλά πλατινένιοι δίσκοι απονεμήθηκαν στην   Ελένη Γιαννατσούλια, το  Γιώργο Σαμπάνη, το Νίκο Δουλάμη, τον Κριστιάν Δουλάμη, τον Πάνο Καπίρη, τον Λεμονή Σκοπελίτη, τον Θάνο Γεωργουλά, τον Δημήτρη Τσάφας, τον Χάη Γεωργίου, το Γιάννη Σαββιδάκη, τον Βασίλη Γαβριηλίδη, τον Γιάννη Φρασέρη, τον Δημήτρη Κορδατζή, τον Βασίλη Παπαδόπουλο, την Ρεβέκκα Ρούσση, τον Γιάννη Ντούλα, τον Τάκη Αργυρίου, τον Αντώνη Γούναρη, τον Βασίλη Γκίνο, τον Λεωνίδα Τζίτζο, τον Δημήτρη Σταματελόπουλο, τον Νίκο Γεωργόπουλο,  αλλά και τον Χρήστο Νικολόπουλο που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Επίσης Ευχαρίστησε και Απένειμε ο ίδιος στον Ρυθμό 949, το Cosmoradio, το περιοδικό My TV και το Fan Club του.

Μία έκπληξη επεφύλασσε ο Γιάννης Πλούταρχος στους θαυμαστές του, καθώς κατόπιν κλήρωσης, απονεμήθηκε διπλά πλατινένιος δίσκος  και σε έναν τυχερό ακροατή του Ρυθμού!

Η βραδιά συνεχίστηκε με το Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύει τα νέα του τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος, αλλά και  παλαιότερες επιτυχίες του, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

Κατά την διάρκεια του live δεν έλειψαν φυσικά οι εκπλήξεις, καθώς στη σκηνή ανέβηκε ο Γιάννης Σαββιδάκης, που τραγούδησε μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο το  τραγούδι «Βέλος»,  που υπογράφει στο νέο cd, αλλά και η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία ο Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανίζεται στο Θέα από τις 12 Απριλίου.

Επίσης, ο Γιάννης Πλούταρχος, τιμώντας την παρουσία του Σταμάτη Γονίδη και του Νίκου Οικονομόπουλου, ερμήνευσε από ένα τραγούδι τους!

Μία ξεχωριστή βραδιά «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο» της επιτυχίας!

Back To Top