Η κριτική για το νέο άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή!

Διαβάστε την κριτική από το Music Bug για το νέο άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή “Δε με Σταμάτησες”:

Η Ελληνίδα Superstar Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί , 2,5 χρόνια μετά το κορυφαίο «Άλλαξα», τη 10η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Δε Με Σταμάτησες». Τίτλος που στέλνει πολλά μηνύματα μια και η Δέσποινα το 2013 διέκοψε την πολυετή συνεργασία της με το μουσικοσυνθέτη Φοίβο και επέστρεψε στη δισκογραφική εταιρία που την έχρισε βασίλισσα της ελληνικής Ποπ.

10 «διαμάντια» συνθέτουν το «πάζλ» του νέου μουσικού ταξιδιού που μας χάρισε η Δέσποινα για τις γιορτές. Πολλοί καταξιωμένοι συνθέτες και στιχουργοί χάρισαν δημιουργίες τους στην ερμηνεύτρια.

Ανάμεσα τους βρίσκονται ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η Όλγα Βλαχοπούλου κ.α.. Αρχικά, το άλμπουμ έχει ένα συγκεκριμένο θέμα, γύρω από το οποίο κινούνται όλα τα κομμάτια, που δεν είναι άλλο από το χωρισμό. Το ύφος που άλμπουμ είναι ενιαίο και δεν μπερδεύει τον ακροατή. Υπάρχει ροή και σύνδεση ανάμεσα σε όλα τα τραγούδια.

Οι στίχοι στα περισσότερα κομμάτια είναι προσεγμένοι, εμπνευσμένοι, περιγραφικοί και μπορούν να εκφράσουν τους πάντες καθώς μιλούν για συναισθήματα που έχουμε όλοι βιώσει. Η Δέσποινα εντυπωσιάζει και ίσως καθηλώνει με τις γεμάτες συναίσθημα και πάθος ερμηνείες. Προσωπικά, μαγεύτηκα για πρώτη φορά από τη φωνή της. Φαίνεται ότι τα ζει τα κομμάτια. Άλλο ένα στοιχείο του άλμπουμ είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια η Δέσποινα τραγουδάει χασάπικο και ομολογώ ότι της πάει πολύ. Τέλος, πολύ δυνατό εξώφυλλο!!!

Γενικά, πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη δουλειά που το μόνο επίθετο που μπορεί να την περιγράψει είναι το «εξαιρετική». Συγχαρητήρια και καλοτάξιδο!!!

 

Back To Top