«Μη μου θυμώνεις μάτια μου»

«Μη μου θυμώνεις μάτια μου»
Μουσική – Στίχοι: Σταύρος Κουγιουμτζής

Τα παιδιά & η Σοφία Μάνου, τραγουδούν… Σταύρο Κουγιουμτζή

«Κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε, μπήκαμε μες΄στα όλα και περάσαμε, κι έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα…» (Οδ.Ελύτη, Ο Ήλιος ο ηλιάτορας).
Διακόσια πενήντα παιδιά μαζί με την Σοφία Μάνου, μας ταξιδεύουν στο μουσικό κόσμο του Σταύρου Κουγιουμτζή.
Η Heaven Music σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δημιουργούν ένα δίσκο αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή με τον τίτλο, «ο Πρώτος Ήλιος».
Η μαέστρος Νίνα Πατρικίδου με τη Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα «Νίνα Πατρικίδου», υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Παιδική Χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, η Νεανική χορωδία ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου, η Παιδική και Νεανική χορωδία του Δήμου Διονύσου, η Νεανική Χορωδία “Chœur di cœur” (Η χορωδία της καρδιάς) υπό τη διεύθυνση της κ. Χρυσούλα Τσιμούρη και του κ. Ηλία Λιαμή, με σεβασμό στο έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή συνεργάζονται με την ερμηνεύτρια Σοφία Μάνου και παρουσιάζουν το πρώτο τραγούδι «Χάντρα στο κομπολόι σου» από το επερχόμενο album με τίτλο «Ο Πρώτος Ήλιος» σε μεταγραφή για Συμφωνική Ορχήστρα, Λαϊκή Ορχήστρα, Χορωδία, της Πιανίστα Μαρίας Κοτζάστρατη.
Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
Επιμέλεια Παραγωγής Νίκος Μακράκης.
Το τραγούδι «Μη μου θυμώνεις μάτια μου» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.
Ακούστε το νέο τραγούδι «Μη μου θυμώνεις μάτια μου»: https://www.youtube.com/watch?v=YRQx5x6x2CI

Back To Top