Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη Φιλαρμονική Γαστουρίου Ομόνοια από την Κέρκυρα 

Δευτέρα 8 Ιουλίου Θέατρο Βράχων 

Μία ονειρική βραδιά, με μία μαγική φωνή, 45 μουσικές πνοές και εκατοντάδες ανθρώπινες ψυχές να ενώνονται σε «μια αγκαλιά τραγούδια»

Η σύμπραξη με μία Φιλαρμονική Ορχήστρα ήταν άλλος έναν υπέροχος μουσικός σταθμός για την κορυφαία ερμηνεύτρια. Ξεκίνησε από το Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με τη sold out παράσταση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τη Φιλαρμονική Γαστουρίου «Ομόνοια» που καθήλωσε, αποθεώθηκε από τον κόσμο, και χαρακτηρίστηκε «ίσως η καλύτερη παράσταση της τελευταίας δεκαετίας».

Ακολούθησε η Αθήνα.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων, είχαμε την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε «Μια αγκαλιά τραγούδια».  Ένα απόσταγμα από αγαπημένα μας τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική δισκογραφία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, συνοδεία 45  εξαιρετικών μουσικών μίας από τις 3 παλαιότερες ορχήστρες της Κέρκυρας-υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη- με σημαντική παράδοση στην μουσική, οι οποίοι  προσεγγίζουν τα τραγούδια της   με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και προσφέρουν στην παράσταση μία ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, ένα ηχόχρωμα μoναδικό, αυτό που μπορεί να δώσει η δυναμική των πνευστών.

Μία ονειρική μουσική βραδιά, σε μία απόλυτη αρμονία ερμηνειών, αναπνοών και ψυχών,  που για παραπάνω από δύο ώρες, μας προκάλεσε μοναδικά συναισθήματα!

Η παράσταση θα παρουσιαστεί ξανά στην Κέρκυρα, στο Κάστρο, στις 25 Ιουλίου.

Back To Top