ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ KIM | BIO

O Κim (Διαμαντόπουλος) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή του είναι από την Πάτρα. Σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και παρακολούθησε μαθήματα κλασσικής κιθάρας και μετέπειτα ηλεκτρικής.

Η σχέση του με την μουσική, από τόσο μικρή ηλικία, τον οδήγησε και στα 13 σχημάτισε την δική του μπάντα, στην οποία έγραφε μουσική και στίχους. Στο Λύκειο συμμετείχε ως μέλος διαφόρων pop-rock σχημάτων σε μουσικά events και σχολικές διοργανώσεις κάνοντας και την παραγωγή μουσικών κομματιών. Επίσης συμμετείχε και σε πολλές άλλες διοργανώσεις πολιτιστικού αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διοργανώσεις που έγιναν υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού κ.α.

Η περιέργεια του να ανακαλύψει σε βάθος την μουσική τον οδήγησε να ασχοληθεί και να εξειδικευτεί πάνω στην μουσική τεχνολογία και την μουσική παραγωγή, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει και τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η γνωριμία του με τον γνωστό συνθέτη Κωνσταντίνο Παντζή και η συνεργασία που είχαν, οδήγησε στο καλλιτεχνικό ντεμπούτο του Kim, αφού συνεργάστηκε με το συγκρότημα Master Tempo και μαζί δημιούργησαν την επιτυχία “Υπάρχουν στιγμές” που σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις των charts και με πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube!

Ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και σε ραδιόφωνα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.