Μελίνα Ασλανίδου e-Concert

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου cd με τίτλο το όνομά της, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Heaven, και έχει αγκαλιαστεί με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό από τον κόσμο, η Μελίνα Ασλανίδου, το βράδυ της Πέμπτης 24 Απριλίου, παρουσίασε live τα νέα της τραγούδια, στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας.

Η βραδιά διοργανώθηκε από το ρ/φ σταθμό Ρυθμό 949, εγκαινιάζοντας μία σειρά συναυλιών, τα e-concerts, που μεταδίδονται σε live streaming μέσα από το site του σταθμού.

Τη συναυλία παρακολούθησαν οι 40 τυχεροί ακροατές του ρ/φ σταθμού, εκπρόσωποι των media, οι δημιουργοί των νέων της τραγουδιών, όπως ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κυριάκος Ντούμος, ο Jimmy Καρυστινός και η Νίκη Παπαθεοχάρη, φίλοι και συνεργάτες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος ερμήνευσε μαζί με τη Μελίνα τη μεγάλη επιτυχία «Δεν έχω διεύθυνση» από το νέο cd, σε σύνθεσή του, αλλά και τα δύο παιδιά από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου στο The Voice, Βασίλης Χατζηπαρτάλης και Άννα-Μαρία Μπιλίδα.

Μία ατμοσφαιρική βραδιά σε έναν υπέροχο μουσικό χώρο, με τη Μελίνα Ασλανίδου να συγκινεί με τη μοναδική ερμηνεία, την εκπληκτική φωνή και την απόλυτα εκφραστική σκηνική παρουσία της.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα cheese & wine party στο αίθριο του Ωδείου, με την υποστήριξη των οινοποιείων Τσάνταλη.

 

Back To Top