Ο Γιώργος Περρής στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης

Ο Γιώργος Περρής, ο πιο νεαρός “διεθνής” Έλληνας τραγουδιστής, έκανε άλλη μία πετυχημένη εμφάνιση εκτός συνόρων , αυτή την φορά  στο θρυλικό Lincoln Center της Νέας Υόρκης!

Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγες ημέρες ήταν sold-out – παρόλο που πρόκειται για το ντεμπούτο του καλλιτέχνη στην Νέα Υόρκη –  με σκοπό την παρουσίαση του καινούργιου αγγλόφωνου δίσκου του με τίτλο “Picture This” που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Το ρεπερτόριό του ιδιαίτερα ταλαντούχου νεαρού καλλιτέχνη – ο οποίος έχει ήδη κάνει σειρά συναυλιών τα 2-3 τελευταία χρονια στο εξωτερικό – αποτελείται τόσο από Ελληνικά και Αγγλικά τραγούδια όσο και απο Γαλλικά που βρίσκονται στη μέχρι στιγμής δισκογραφία του. Το κοινό όρθιο στο τέλος της συναυλίας καταχειροκρότησε τον Γιώργο, ο οποίος ανταπέδωσε βγαίνοντας στη σκηνή άλλες τρεις φορές!!

Η παράσταση ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε προκειμένου σύντομα να προβληθεί στα δίκτυα Comcast, Ovation TV και PBS στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ λίγο αργότερα πρόκειται να κυκλοφορήσει σε DVD.

Τη συναυλία παρουσίασε το Horatio Alger Association of Distinguished Americans, ένας φιλανθρωπικός  οργανισμός  το οποίο  στηρίζει ο Γιώργος . Ο οργανισμός αυτός  προσφέρει υποτροφίες σε παιδιά που προέρχονται από δύσκολα παιδικά χρόνια.

image001

image002

image003

Back To Top