Στρατηγική συνεργασία της Heaven με την Warner Music

Η Heaven Music αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του ρεπερτορίου της Warner Music στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music που ηγείται στην ελληνική αγορά, ανήγγειλε τη στρατηγική της συνεργασία με τον Όμιλο Warner Music, μία από τις κορυφαίες δισκογραφικές εταιρείες διεθνώς.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Heaven Music, εταιρεία του Ομίλου ANTENNA, αποκτά τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής της δισκογραφίας της Warner Music και των νέων κυκλοφοριών της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο κατάλογος της Warner Music™ περιλαμβάνει διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, όπως οι: James Blunt, Michael Bublé, Coldplay, Dream Theater, Flo Rida, Green Day, David Guetta, Linkin Park, Bruno Mars, Kylie Minogue, Muse, Sean Paul, Radiohead, Red Hot Chili Peppers και άλλοι. Η δισκογραφία της Warner Music περιέχει μυθικούς καλλιτέχνες, όπως οι: Led Zeppelin, David Bowie, Maria Callas, Chicago, Phil Collins, Deep Purple, The Doors, Duran Duran, Eagles, Foreigner, Aretha Franklin, Iron Maiden, Madonna, Morrissey, New Order, Pet Shop Boys, Prince, Chris Rea, R.E.M.,  Fleetwood Mac, Rod Stewart, Jethro Tull, Tina Turner και ZZ TOP.

Τέλος, ο Όμιλος Warner Music διαθέτει πολλές διάσημες και καθιερωμένες εταιρείες, όπως οι: Warner Bros. Records, Atlantic Records, Parlophone, Elektra, Rhino και Warner Classics. 

Σήμερα, η Heaven Music είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία δραστηριοποιείται και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η εταιρεία οφείλει την επιτυχημένη πορεία της στο δυναμικό ρεπερτόριο της και την επιτυχημένη χρήση των μαζικών μέσων ενημέρωσης και των συνεργιών του Ομίλου ANTENNA.

Οι άμεσοι στόχοι της Heaven περιλαμβάνουν την επέκταση του δικτύου πωλήσεών της και άνοιγμα στην ψηφιακή εποχή, σύμφωνα με τις νέες παγκόσμιες τάσεις της μουσικής βιομηχανίας. Ο Eric Hansen – επικεφαλής των μουσικών και ραδιοφωνικών δραστηριοτήτων του Ομίλου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ο Γιώργος Κυβέλλος, Γενικός Διευθυντής της Heaven Music – δύο κορυφαίοι επαγγελματίες στον κλάδο τους, θα συνεργαστούν αποτελεσματικά για να επιτύχουν τους νέους στόχους της Heaven Music.

Κατά την αναγγελία της νέας συνεργασίας, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ANTENNA, κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού, δήλωσε:

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Warner Music, μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες στην ιστορία της μουσικής. Ο Όμιλος ANTENNA αναπτύσσεται και επεκτείνεται ταχύτατα με σημαντικά επιτεύγματα και εξαιρετικές καινοτομίες, δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στη μουσική βιομηχανία. Η συνεργία της δισκογραφικής εταιρείας Heaven και της Warner Music εκφράζει το πρωτοποριακό προφίλ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και την προσήλωσή μας σε νέες επενδύσεις και δραστηριότητες στη βιομηχανία των μέσων επικοινωνίας.

Ο Stu Bergen, Πρόεδρος Διεθνών Δραστηριοτήτων της Warner Recorded Music, δήλωσε: «Η Heaven Music διαθέτει την πείρα και την τοπική εμπειρία για να εξασφαλίσει μια πρώτης τάξεως διανομή του προϊόντος μας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ταυτόχρονα, η περιφερειακή ομάδα μας θα συνεχίσει να μεγιστοποιεί τις τρέχουσες ψηφιακές ευκαιρίες για τους καλλιτέχνες μας και τη μουσική τους. Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα μας μαζί με τα σημεία υπεροχής της Heaven Music, οι δύο κορυφαίες εταιρείες του κλάδου θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν αποτελεσματικά το ρεπερτόριο μας.»

Back To Top