Μανώλης Λιδάκης – Αύριο θα είναι αργά

Μετά από 4,5 χρόνια δισκογραφικής απουσίας ο Μανώλης Λιδάκης  μας παρουσιάζει, στις 28 Απριλίου, το νέο του ολοκληρωμένο album που φέρει τον τίτλο «Αύριο θα είναι αργά», σε σύνθεση Βάσως Αλλαγιάννη,  Σωκράτη Μάλαμα, Ορφέα Περίδη,
ενώ στους στίχους-εκτός από τη Βάσω Αλλαγιάννη και το Σωκράτη Μάλαμα- συναντάμε επίσης το Μανώλη Ρασούλη, το Θοδωρή Γκόνη, το Γιώργο Κλεφτογιώργο, το Γιώργο Σιδερή, το Γιάννη Μελισσίδη.

Μία μεγάλη απουσία που σίγουρα προκαλεί προσμονή και αναμονή, αλλά όχι έκπληξη, καθώς, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει, «μπορώ  να περιμένω όσο πρέπει μέχρι να έχω το κατάλληλο υλικό. Αυτός ο δίσκος αντιπροσωπεύει απόλυτα το γούστο της ψυχής μου, που κατά την δική μου άποψη και εμπειρία, ταυτίζεται με την ψυχή των ανθρώπων που με αγαπάνε».

«Αύριο θα είναι αργά», ένας δίσκος που αποτελεί φυσική εξέλιξη της μουσικής διαδρομής του Μανώλη Λιδάκη.

Η προετοιμασία  του διήρκεσε 1,5 χρόνο, η ενορχήστρωση έγινε αποκλειστικά με φυσικά όργανα, «πιστεύω στο ανθρώπινο χέρι», δηλώνει ο ερμηνευτής, και περιέχει 14 τραγούδια, διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά και με μία συγγενική σχέση να τα διαπνέει.

Τραγούδια γραμμένα από σπουδαίους δημιουργούς, με ερμηνείες λιτές, καθάριες και δωρικές.

Ακούστε τα τραγούδια του δίσκου σε ένα playlist. 

Back To Top