Η παρουσίαση δίσκου του Μανώλη Λιδάκη

Το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Απριλίου, ο Μανώλης Λιδάκης παρουσίασε με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο τον ολοκαίνουριο δίσκο του «Αύριο θα είναι αργά», σε νέα τραγούδια της Βάσως Αλλαγιάννη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven, ζωντανά  στο Studio Sierra, όπου πραγματοποιήθηκε και η ηχογράφησή του.

Η παρουσίαση είχε τη μορφή αναπαράστασης των συνθηκών ηχογράφησης του δίσκου: χωρίς ορχήστρα, με τη μουσική να παίζει playback, και τη φωνή ζωντανή, όπως γίνεται στην ηχογράφηση.  Όπως εξήγησε και ο ίδιος ο ερμηνευτής:

«Θα παρακολουθήσετε  πώς γίνεται η ηχογράφηση στο στούντιο όταν είμαι μόνος με τον ηχολήπτη μου, τον Παναγιώτη Πετρονικολό. Σπάνια μου δίνεται η δυνατότητα να επαναλάβω το ηχογράφημα και να ξανανιώσω τις ίδιες στιγμές, με τα άγχη και τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

Την παρουσίαση προλόγισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Heaven κος Γιώργος Κυβέλλος, καλωσορίζοντας τον ερμηνευτή στην μουσική οικογένεια της εταιρίας, ενώ στη συνέχεια ο Μανώλης Λιδάκης μπροστά στο μικρόφωνο ερμήνευσε τα περισσότερα από τα 14 νέα τραγούδια που περιλαμβάνει ο δίσκος «Αύριο θα είναι αργά», που έχουν την υπογραφή της Βάσως Αλλαγιάννη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη στη σύνθεση, ενώ τους στίχους υπέγραψαν -εκτός από τη Βάσω Αλλαγιάννη και το Σωκράτη Μάλαμα– ο Μανώλης Ρασούλης, ο Θοδωρής Γκόνης, ο Γιώργος Κλεφτογιώργος, ο Γιώργος Σιδερής, ο Γιάννης Μελισσίδης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν συντελεστές του δίσκου, όπως ο  Ορφέας Περίδης, η Βάσω Αλλαγιάννη και ο Θοδωρής Γκόνης,  η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία,  εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε, φίλοι και συνεργάτες καθώς και ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία.  Ο Σωκράτης Μάλαμας δεν παραβρέθηκε, καθώς βρίσκεται στην Κύπρο.

Οι κρητικές γεύσεις και μυρωδιές ήρθαν να ολοκληρώσουν την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης, με κέρασμα ρακής και κρητικού ντάκου στους καλεσμένους!

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση και ακούστε τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Μανώλη Λιδάκη από εδώ!

Back To Top