Μελίνα Ασλανίδου IN LOVE…!

Μια μεγάλη ερωτική βραδιά έρχεται την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ, από τον ερωτικό σταθμό της πόλης, το Love Radio 97,5.

Το Love Radio 97,5 που εδώ και χρόνια σημαδεύει την ημέρα των ερωτευμένων με συναυλίες που έχουν αφήσει εποχή, κρατάει και φέτος την παράδοση διοργανώνοντας μια άκρως ερωτική βραδιά με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου!  Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την ζήσουν…

Η Μελίνα Ασλανίδου στις 14 Φεβρουαρίου θα γιορτάσει μαζί με τους ακροατές του Love Radio 97,5 τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου στο Tas Stage το οποίο θα γεμίσει έρωτα… Μια μοναδική, υπέροχη και ερωτική Μελίνα Ασλανίδου με μια κεφάτη παρέα μουσικών και την Ελενα Δεληχρήστου, υπόσχεται να χαρίσει μία αξέχαστη βραδιά σε όλους τους ερωτευμένους και σ’ όλους τους ακροατές του Love Radio 97,5 ξετυλίγοντας μουσικές ιστορίες έρωτα, πάθους και κεφιού με την μοναδική μελιστάλαχτη φωνή της.

Συντονιστείτε στους 97,5 για να κερδίσετε δωρεάν διπλές προσκλήσεις με ποτό!

Γράψτε στο κινητό σας «MELINA», αφήστε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας και στείλτε το στο 54 777.

Οι τυχεροί ακροατές θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους και θα παραλάβουν απ ευθείας την διπλή πρόσκλησή τους από το Tas Stage (Βουτάδων 6, Γκάζι) στις 14 Φεβρουαρίου δείχνοντας το μήνυμα στην είσοδο και επιβεβαιώνοντας το όνομά τους.

Μην χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε εκεί και να ζήσετε τη μοναδική αυτή βραδιά με πρωταγωνίστρια τη Μελίνα Ασλανίδου, αλλά και εκπλήξεις που θα αναδείξουν την μοναδικότητα αυτής της βραδιάς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Love Radio 97,5… Το μοναδικό ραδιόφωνο που δικαιούται να γιορτάζει τον έρωτα!

Back To Top