ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΝΕΟ VIDEO CLIP | ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΩΝΗ!
ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΝΕΟ VIDEO CLIP | ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που έκανε και εξακολουθεί να σημειώνει στο Spotify με το νέο του τραγούδι, «Πρώτη Θέση», σας παρουσιάζει το Music Video στο επίσημο κανάλι του στο YouTube!

«ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ»: http://bit.ly/protithesi

Νίκος Οικονομόπουλος. Η απόλυτη φωνή… που θα κατακτήσει για ακόμα μια φορά την… Πρώτη Θέση!!!

Το περιμένατε, το ζητούσατε επίμονα και ήρθε η στιγμή να απολαύσετε το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, με εικόνα στο YouTube.

Ένα τραγούδι που θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια, αισιοδοξία και θα δημιουργήσει χαρούμενες σκέψεις και εικόνες, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.
Από τις πρώτες κιόλας νότες θα παρασυρθείτε από ένα κύμα όμορφης διάθεσης και θα αφεθείτε στην μοναδική ερμηνεία, του καλλιτέχνη που ξέρει να δημιουργεί συναισθήματα όσο κανείς άλλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διαισθάνεται την ανάγκη όλων μας για χαμόγελα και σκέψεις φωτεινές και δε διστάζει να ανοίξει νέους δρόμους στα ακούσματα μας.
Κάπως έτσι, λίγους μήνες μετά τις επιτυχίες της χρονιάς «Σκάσε Ένα Φιλί» και «Εμένα Να Ακούς» κυκλοφορεί η νέα «ανεβαστική» επιτυχία του από την Heaven Music.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, έφτασε με ένα άκρως ανεβαστικό και ερωτικό music video, γυρισμένο στις όμορφες γωνιές του Ναυπλίου, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη του για την Ελλάδα!

Η «Πρώτη Θέση» ανήκει στον Νίκο Οικονομόπουλο και έρχεται να μας «παρασύρει» άλλη μια φορά, μέσα από τους στίχους και το τέμπο του νέου του τραγουδιού, που αναμφισβήτητά θα γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού!

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ | «ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ»
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι – Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης
Σκηνοθεσία: Alex Κωνσταντινίδης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ: http://bit.ly/protithesi
ΔΕΙΤΕ TO MUSIC VIDEO ΕΔΩ: https://youtu.be/ycWOTNuYuxg

HEAVEN MUSIC 2021
Subscribe στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι: ΕΔΩ

🌐 HEAVEN all around
https://geni.us/HeavenMusic

🌐 Official Accounts NIKOS OIKONOMOPOULOS
https://geni.us/NikosOikonomopoulos

Back To Top