Νέα Κυκλοφορία: Πάολα – Η Μόνη Αλήθεια

Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά της Πάολα είναι γεγονός!

Η πρωταγωνίστρια της νυχτερινής διασκέδασης που μαγνητίζει το κοινό με τις ερμηνείες, τη μοναδική σκηνική παρουσία, το απαράμιλλο στυλ και την ενέργειά της, αλλά και την αυθεντικότητά της, και αποθεώνεται απο άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, μας παρουσιάζει τη… μόνη αλήθεια της!
Μετά την πλατινένια επιτυχία του live cd “Πάολα Live Μετά τα Μεσάνυχτα”, έρχεται το νέο προσωπικό της cd με τίτλο “Η Μόνη Αλήθεια” και 11 νέα τραγούδια!

Μια σημαντική πρόγευση αυτής της νέας δουλειάς έχουμε ήδη πάρει, καθώς τα “Κράτα με”, “Τελειωμένες Καταστάσεις” και το πιο πρόσφατο “Μηδέν” έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις!

Τα 10 τραγούδια του cd υπογράφουν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, το όνομα των οποίων έχει συνδεθεί με τις μεγάλες επιτυχίες της Πάολα των τελευταίων χρόνων.

Μια συνεργασία που όπως δηλώνουν και οι ίδιοι ήταν τέλεια, με την Πάολα να δίνει “… εκτός απο την φωνή της και την ψυχή της, όπως μας έχει συνηθίσει, κάτι που σπάνια συναντάς πλέον σήμερα”.

Ένα τραγούδι υπογράφει επίσης ο Παντελής Παντελίδης, με τον οποίο η Πάολα συνεργάζεται με τεράστια επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο Teatro.

Κατεβάστε το CD απο το iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/h-moni-alitheia/id778495591

Back To Top