ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ AΛΚΗΣΤΙΣ BIO

Απο τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής με τριάντα έξι δίσκους στο ενεργητικό της-οι περισσότεροι χρυσοί και πλατινένιοι,πάνω από έξι χιλιάδες συναυλίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα καλύτερα θέατρα του κόσμου:Αυστραλία,Αμερική,Αίγυπτο,Βέλγιο,ΓερμανίαΔανία,Ισπανία,Ισραήλ,Καναδά,Κούβα, Κύπρο,Ολλανδία,Πορτογαλία,Ρωσία,Σουηδία,Κίνα.

Εκρηκτική,δυναμική,τρυφερή,καθηλώνει με την ερμηνεία της αλλά ξεσηκώνει με το μεσογειακό της ταπεραμέντο.Η σκηνική της παρουσία είναι μοναδική.Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους έλληνες συνθέτες:Θεοδωράκη,Ξαρχάκο,Σπάνο,Σαββόπουλο,Κραουνάκη,Κορκολή,Αντύπα. Ανδριόπουλο,Σπανουδάκη αλλά και τον Goran Bregovic,καθώς και με γνωστές συμφωνικές ορχήστρες όπως της Πράγας,της Οξφόρδης,την Προεδρική του Κρεμλίνου.

Συμμετείχε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004,ενώ έχει εκπροσωπήσει επίσημα την χώρα μας πολλές φορές στο εξωτερικό,στις Εxpo στην Πορτογαλία και την και την Γερμανία ,στην εκδήλωση 30 χρόνων φιλίας των χωρών Ελλάδας-Κίνας,στην Κούβα προσκεκλημένη της Ελληνικής Πρεσβείας ,στην Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας τον πρώτο χρόνο της ανακαίνησής της,μεταφέροντας πάντα τον πολιτισμό της χώρας με το δικό της μοναδικό τρόπο.