Βίλλυ Ραζή

Η Βίλλυ Ραζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Η μητέρα της ήταν τραγουδίστρια και ο πατέρας της δάσκαλος μουσικής. Έτσι, από πολύ μικρή μπήκε στον καλλιτεχνικό χώρο παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας από 15 χρονών.

Άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά από το 2009 στην Θεσσαλονίκη και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες. Το 2015 την βρίσκει σε μια από τις μεγαλύτερες Αθηναϊκές μουσικές σκηνές, στο «Posidonio Music Hall», στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου ταράζοντας τις νυχτερινές πίστες!

Την ίδια χρονιά ερμηνεύει την απόλυτη επιτυχία «Δεν Μιλούν οι Μαργαρίτες» σε επανεκτέλεση που πρωτοκυκλοφόρησε το 1980 από την Μαρίνα και τον Θανάση Χάρο, και ξεπερνάει τις 19.735.265 προβολές στο YouTube. Τα επόμενα χρόνια την βρίσκουμε στις σκηνές της Θεσσαλονίκης και με περιοδείες σε όλη την Ευρώπη! Το 2019 επιστρέφει δισκογραφικά με το τραγούδι «Το Συναίσθημα» που κυκλοφόρησε από την Heaven Music και παράλληλα επιστρέφει και στο «Posidonio Music Hall», έχοντας τον πρωταρχικό ρόλο στο πιο νεανικό σχήμα της χρονιάς.