Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στο Καζακστάν το 1985, όπου και έζησε μέχρι τα πέντε της χρόνια. Το 1990, οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή στην πατρίδα τους κι έτσι επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα.

Από την ηλικία των 12 ασχολήθηκε με το χάντμπολ το όποιο ακολούθησε και επαγγελματικά. Το 2008 δήλωσε συμμετοχή στο δημοφιλές τηλεοπτικό show ανάδειξης ταλέντων “The X Factor of Greece” όπου και εντυπωσίασε.

Μετά το τέλος του talent show ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού “Romeo” μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, τον Παντελή Καναράκη και τον Ηλία Βρεττό. Ακολούθησαν συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή, η Πέγκυ Ζήνα, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, ο Πάνος Καλίδης, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Θάνος Πετρέλης κ.α.

Το 2013 συνεργάζεται με τον Φοίβο και κυκλοφορεί το τραγούδι «Και Τι Δεν Θα Δινα» το οποίο γίνεται αμέσως επιτυχία. Ακολούθησαν μια σειρά από πετυχημένα singles αλλά και εμφανίσεις στην τηλεόραση στο Dancing With the Stars και στο Survivor.

To 2023 η Ειρήνη Παπαδοπούλου υπογράφει με την Heaven Music και κυκλοφορεί το ανατρεπτικό τραγούδι «Προσοχή» που κεντρίζει τα βλέμματα.

Back To Top